2021-02-04 07:51:17• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Akárhány éves is, sohasem késő lelki társra találnia

Napi horoszkóp február 4-re 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19.

Annyi apró-cseprő ügye, tenni-venni valója halmozódott fel az utóbbi időben, hogy nem halogathatja tovább. A mai napon muszáj sorra vennie őket és intézkedni! Ma szerencse kíséri ez ügyben.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Nehéz most reálisan értékelnie a helyzetét, s valóban, a csillagai is azt jelzik, hogy nagyon vegyes hatások érvényesülnek egyszerre. Legalább annyi nagyon jó, mint nagyon rossz történhet önnel. Figyeljen oda minden lehetőségre!
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Abban nincs hiány, hogy ön ötletekkel lássa el a kollégáit. Azt azonban már nehezebb elérnie, hogy azok ön mellé is álljanak, és segítségére legyenek a megvalósításban. De némi erőfeszítéssel ez is menni fog.
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Gondjai lehetnek a kockázatos döntésekkel. A mai napon inkább még ne hozzon fontos dolgokban döntést, és attól is óvakodjon, hogy másokat nyíltan megítéljen. Könnyen a saját fejére hullhatnak vissza ugyanis kimondott ítéletei.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Szinte naponta eszébe jut egy régit, beteljesületlen álma. Eddig talán az anyagiak, vagy családi kötelezettségek miatt nem tudta megvalósítani. Most hirtelen az ölébe hullhat egy lehetőség. Ne hagyja elszállni!
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ez a nap rendkívül mozgalmasan telhet az ön számára, és valamilyen új kihívást is tartogathat ugyanakkor. Semmit sem kötelező persze elfogadnia. De ha úgy érzi, hogy a jelenlegi állása bizonytalan, akkor ne mondjon azonnal nemet!
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Hold a Mérlegben jár. Ha eddig egyedül volt, most hirtelen elege lehet ebből az állapotból. Akárhány éves is, sohasem késő lelki társra találnia. Ön kifejezetten társasági ember, mások nélkül, mintha nem is lenne. Keresse meg az igazit!
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ne engedje, hogy apró, lényegtelen események negatív módon befolyásolják a hangulatát. Egyszerűen ne is törődjön az önt érő kritikákkal. Ön ebben mesteri fokot tud elérni: miért is van ma másként? Higgyen magában!
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Kedvező napra számíthat ma: bármi is a munkája, azt élvezni fogja. Szokatlanul nagy kihívásnak lehet ugyan kitéve, de jól veszi az akadályokat, és élvezi a társaságot is, amely körülveszi önt. Vannak jó barátai.
 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Nagy szükség lesz ma az ön tisztánlátásra, helyzetértékelő képességére. Ne keserítse el, hogy ezt a főnöke, vagy a kollégái egyelőre nem értékelik. Lehet, hogy ma furcsán néznek önre, de holnap majd hálálkodni fognak!
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Hold a Mérlegben jár, és kiegyensúlyozottá teszi. Most könnyen teremt új kapcsolatokat, mert nyitott, kedves természetére már maguktól felfigyelnek az emberek. A művészetek terén is érhet el sikereket.
 

Halak: II. 19. - III. 20.

Nagyon lelkesedik egy ügyért, ami azért még eléggé kétesélyes… Próbálja meg egy kicsit reálisabban kezelni a helyzetet, ha nem akar aztán csalódni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: